Europa FM
Europa FM
  • 6 451
  • 51 829 339
  • Alăturat pe 14 apr. 2008
Urmareste Canalul Oficial de ROmind Europa FM pentru inregistrari din Garajul Europa FM si studioul nostru, interviuri in exclusivitate si momente inedite din culisele concertelor sustinute de Europa FM!
Europa FM este mereu pe aceeasi frecventa cu tine!
www.europafm.ro

Video
Piata Victoriei: Candidații-avatar și România uitată. Avem sau nu dreptul la boicot în turul II?
Piata Victoriei: Candidații-avatar și România uitată. Avem sau nu dreptul la boicot în turul II?
Acum 23 ore
Piata Victoriei: Candidații-avatar și România uitată. Avem sau nu dreptul la boicot în turul II? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Se vor împăca politica și economia românească, când s-or împăca  Raiul cu Iadul
Biziday: Se vor împăca politica și economia românească, când s-or împăca Raiul cu Iadul
Acum 23 ore
Biziday: Se vor împăca politica și economia românească, când s-or împăca Raiul cu Iadul Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Ela Crăciun
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Ela Crăciun
Acum 5 Zile
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Ela Crăciun Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
La Radio cu Andreea Esca și Inna
La Radio cu Andreea Esca și Inna
Acum 3 Zile
www.europafm.ro/la-radio-cu-andreea-esca-si-inna-video/ INNA a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din numeroase țări, ajungând să fie cunoscută pe toate continentele. INNA este populară mai ales în țări precum Franța, Spania, Germania, Turcia, Liban, România, Mexic, Chile sau SUA. Până în prezent, a lansat cinci albume, anume „Hot”, în 2009, „I Am the Club Rocker”, în 2011, „Party Never Ends” în 2013, „INNA”, în 2015 ,„Nirvana”, în 2017 și ”Yo” (2019). Povestea artistei o aflăm într-o ediție de colecție La Radio cu Andreea Esca. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Oameni De Milioane cu Toader Păun și Ioana Nicolescu
Oameni De Milioane cu Toader Păun și Ioana Nicolescu
Acum 7 Zile
O inițiativă civică pornită de la o idee a Ioanei Nicolescu, consultant luxury cu numeroase proiecte în special în Franța, fondator Code Noir Style, vrea să atragă atenția asupra pericolului în care se află acum Parcul Cișmigiu din București. Pentru #CișmigiuMonAmour ea a apelat la imagini alb negru, video și foto, pentru a transmite un mesaj puternic privind emoțiile și poveștile parcului strâns legat de istoria Capitalei. Lansarea proiectului creativo-civic #CișmigiuMonAmour a avut loc la final de octombrie 2019, în spațiul Mezanin de la Palatul Universul. Povestea campaniei #CișmigiuMonAmour și a omului de mioane Ioana Nicolescu, într-un interviu realizat de Toader Păun: www.europafm.ro/oameni-de-milioane-ioana-nicolescu-de-la-luxury-la-cismigiumonamour/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Doru Octavian Dumitru
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Doru Octavian Dumitru
Acum 5 Zile
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Doru Octavian Dumitru Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Avocatul Diavolului: Cum votaţi pe 24 noiembrie?
Avocatul Diavolului: Cum votaţi pe 24 noiembrie?
Acum 3 Zile
Avocatul Diavolului: Cum votaţi pe 24 noiembrie? Cu răul cel mai mic sau cu un candidat care chiar v-a convins? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei, cu Tudor Muşat: Invitat este președintele Consiliului Tineretului din România
Piaţa Victoriei, cu Tudor Muşat: Invitat este președintele Consiliului Tineretului din România
Acum 4 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
BIZIDAY cu Moise Guran:Cine ţipă mai tare pariază pe prostia propriului electorat
BIZIDAY cu Moise Guran:Cine ţipă mai tare pariază pe prostia propriului electorat
Acum 4 Zile
Pastila Biziday este adusă de Moise Guran la Europa FM în fiecare zi. TOATE ÎNREGISTRĂRILE BIZIDAY: www.europafm.ro/programe/biziday Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Buget paralel, Al Capone style, gaură uriaşă…Votanții PSD vor înțelege?
România în Direct: Buget paralel, Al Capone style, gaură uriaşă…Votanții PSD vor înțelege?
Acum 4 Zile
România în Direct: Buget paralel, Al Capone style, gaură uriaşă… Credeţi că votanţii PSD vor înţelege ceva din toate acestea? - VIDEO Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei vine în Piaţa Victoriei: O discuţie cu cei care au protestat timp de trei ani
Piaţa Victoriei vine în Piaţa Victoriei: O discuţie cu cei care au protestat timp de trei ani
Acum 5 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Să vorbim puţin despre cele 8 judeţe ale Vioricăi Dăncilă
Biziday: Să vorbim puţin despre cele 8 judeţe ale Vioricăi Dăncilă
Acum 5 Zile
Biziday: Să vorbim puţin despre cele 8 judeţe ale Vioricăi Dăncilă Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Romania in Direct: S-au terminat banii. 43 de oraşe fără fonduri. Cum procedam?
Romania in Direct: S-au terminat banii. 43 de oraşe fără fonduri. Cum procedam?
Acum 5 Zile
S-au terminat banii. 43 de oraşe fără fonduri pentru salarii, iluminat şi încălzire. Cum procedăm? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu: Ce intenții are cu școala românească ministrul Educaţiei?
Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu: Ce intenții are cu școala românească ministrul Educaţiei?
Acum 6 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Naţiunea rămâne cu banii, dar şi cu sănătatea mintală
Biziday: Naţiunea rămâne cu banii, dar şi cu sănătatea mintală
Acum 6 Zile
Biziday: Naţiunea rămâne cu banii, dar şi cu sănătatea mintală Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Ar trebui sau nu să avem o dezbatere între candidaţii la preşedinţie?
România în Direct: Ar trebui sau nu să avem o dezbatere între candidaţii la preşedinţie?
Acum 6 Zile
România în Direct: Ar trebui sau nu să avem o dezbatere între candidaţii la preşedinţie? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei: România, vot cu vot - USR+ iese, PSD rămâne. Calculele pentru turul II
Piața Victoriei: România, vot cu vot – USR+ iese, PSD rămâne. Calculele pentru turul II
Acum 7 Zile
Piața Victoriei | România, vot cu vot - USR+ iese, PSD rămâne. Calculele pentru turul II Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Îi înțeleg pe PSD-iști, dar nu-i concep pe Dăncilezi
Biziday: Îi înțeleg pe PSD-iști, dar nu-i concep pe Dăncilezi
Acum 7 Zile
Biziday: Îi înțeleg pe PSD-iști, dar nu-i concep pe Dăncilezi Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Urmează-ţi Visul | Răzvan a cerut să locuiască într-un centru plasament pentru a merge la şcoală
Urmează-ţi Visul | Răzvan a cerut să locuiască într-un centru plasament pentru a merge la şcoală
Acum 7 Zile
Răzvan a cerut el însuși să meargă într-un centru plasament pentru că acasă nu avea nicio șansă să învețe și să facă ceva cu viața lui. Frații lui mai mici și părinții locuiesc și acum într-o sărăcie lucie și oricât de crud ar suna, toți știu că lui Răzvan îi este mai bine la centrul de plasament. O campanie susţinută de OMV Petrom Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Romania in Direct: Analizam rezultatele votului din primul tur
Romania in Direct: Analizam rezultatele votului din primul tur
Acum 7 Zile
Romania in Direct: Analizam rezultatele votului din primul tur Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Câștigă noul album VUNK - „Domnul Portocaliu şi maşina timpului”
Câștigă noul album VUNK – „Domnul Portocaliu şi maşina timpului”
Acum 8 Zile
www.europafm.ro/castiga-noul-album-vunk-domnul-portocaliu-si-masina-timpului-alaturi-de-cartea-autobiografica-scrisa-de-cornel-ilie-deja-vu-25-de-ani-de-vunk/ Exclusiv la Europa FM poți câștiga noul album VUNK - "Domnul Portocaliu şi maşina timpului" alături de cartea autobiografică scrisă de Cornel Ilie - „Deja Vu. 25 de ani de Vunk” , cu autograful solistului trupei care a scris istorie în muzica românească în ultimii 25 de ani. Când se aude piesa VUNK - ”Deja-Vu” la Europa FM, sună primul la 0372.069.599, număr cu tarif normal, intră în direct la Europa FM și câștigă noul album VUNK - "Domnul Portocaliu şi maşina timpului" alături de cartea autobiografică scrisă de Cornel Ilie - „Deja Vu. 25 de ani de Vunk” . După ce a lansat primul documentar despre istoria unei trupe din România, VUNK îşi spune istoria şi-n paginile cărţii "Deja vu. 25 de ani de Vunk", editată de Curtea Veche Publishing. De 25 de ani pe scena din România, Vunk este trupa inovaţiei în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o ţară ca afară", "Aşa şi" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formaţia Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 - Ediția Specială Știrile Europa FM
EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 - Ediția Specială Știrile Europa FM
Acum 8 Zile
Primele date oficiale centralizate de la alegerile prezidențiale 2019 sunt așteptate în această noapte, în timp ce rezultate EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 au fost anunțate la ora 21:00 www.europafm.ro/prezidentiale2019/ www.europafm.ro/exit-poll-alegeri-prezidentiale-2019/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Monica Cadogan
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Monica Cadogan
Acum 10 Zile
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Monica Cadogan Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
La Radio cu Andreea Esca și Cristian Șimonca (Blogu lu' Otrava)
La Radio cu Andreea Esca și Cristian Șimonca (Blogu lu' Otrava)
Acum 10 Zile
Cristian Șimonca (Otravă) a început blogul său în 2006 și de atunci a crescut constant, ajungând azi o voce ușor de recunoscut în blogosfera românească. Povestea lui o descoperim în această săptămână La Radio cu Andreea Esca. www.europafm.ro/programe/la-radio-cu-andreea-esca/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Oameni de Milioane cu Toader Păun și Bogdan Ivănel
Oameni de Milioane cu Toader Păun și Bogdan Ivănel
Acum 10 Zile
Code4Romania pune tehnologia în slujba comunităților în colaborare cu zeci de institutii și ONG-uri, depunând eforturi continue de a pune România pe harta globală a tehnologie dezvoltate în scop civic. Povestea omului de milioane din această săptămână, de la Europa FM, a pornit în perioada în care se afla în diaspora și problema cu care se confruntau românii în perioada alegerilor nu l-a lăsat indiferent. După mai mult de 10 ani în mediul academic, unde a observat și analizat “pe teren” fenomene sociale din comunități afectate de conflicte ce țin de domeniul dreptului internațional și de respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, Bogdan Ivănel a fondat Code for Romania (Code4Romania) în anul 2016. Scopul organizației a fost de la început să producă în România schimbări sociale pozitive cu ajutorul tehnologiei. Ideea Code for Romania a crescut rapid într-o adevărată mișcare socială constructivă și productivă devenind astăzi una dintre cele mai mari comunități din domeniul civic tech la nivel global, cu aproape 1.000 de voluntari de diverse specializări profesionale și care lucrează simultan pe 11 fusuri orare diferite, fiind a doua cea mai mare comunitate de civic tech din lume, după Code for America. Code4Romania a câștigat premiul I la secțiunea ”Programe” cu proiectul Tech for Social Good - Code for Romania la Gala Societății Civile 2018. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Andi Vasluianu
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Andi Vasluianu
Acum 12 Zile
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Andi Vasluianu Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Avocatul Diavolului: Mergeți sau nu la vot?
Avocatul Diavolului: Mergeți sau nu la vot?
Acum 10 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019: DEZBATEREA FINALĂ - Înregistrarea completă
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019: DEZBATEREA FINALĂ - Înregistrarea completă
Acum 10 Zile
Dezbatere electorală la Europa FM, în seara de joi. Au răspuns apelului public lansat de postul nostru de radio trei dintre candidaţii susţinuţi de partidele parlamentare, Dan Barna (USR-PLUS), Theodor Paleologu (PMP) și Kelemen Hunor (UDMR). www.europafm.ro/prezidentiale2019/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019: DEZBATEREA FINALĂ
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019: DEZBATEREA FINALĂ
Acum 11 Zile
Având în vedere absența cvasitotală a dezbaterilor electorale între candidații la Președinția României, înaintea primului tur de scrutin din 10 noiembrie, Europa FM invită public cei șase candidați susținuți de partidele parlamentare la o întâlnire electorală organizată joi, de la ora 20.30. Detalii: www.europafm.ro/dezbatere-electorala-la-europa-fm/ Candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor sunt așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran. Dezbaterea va avea loc indiferent de numărul celor care vor răspunde invitației noastre și va fi transmisă în direct la Europa FM, dar și video-live pe europafm.ro și pagina de Facebook Radio Europa FM. În considerarea interesului public pentru acest eveniment, Europa FM acordă permisiunea de liberă preluare tuturor stațiilor TV, posturilor de radio și siteurilor de internet care vor dori să retransmită această dezbatere. Alegerile pas cu pas: www.europafm.ro/prezidentiale2019/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei cu Alice Iacobescu și Nansi Lungu - Despre manipularea pe internet
Piața Victoriei cu Alice Iacobescu și Nansi Lungu - Despre manipularea pe internet
Acum 11 Zile
Piața Victoriei cu Alice Iacobescu și Nansi Lungu - Despre manipularea pe internet Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Ce îi întrebaţi pe candidaţii la Președinția României?
România în Direct: Ce îi întrebaţi pe candidaţii la Președinția României?
Acum 11 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019 - Dezbaterea Finală, JOI, de la ora 20:30
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019 - Dezbaterea Finală, JOI, de la ora 20:30
Acum 11 Zile
Azi, de la ora 20:30, în direct la Radio Europa FM, pe www.europafm.ro și pe pagina de facebook Radio Europa FM- ALEGERILE PREZIDENȚIALE: DEZBATEREA FINALĂ Video Live: www.europafm.ro/prezidentiale2019/ Invitația publică lansată de Europa FM: www.europafm.ro/dezbatere-electorala-la-europa-fm/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Urmează-ți Visul: Răzvan a înteles că educaţia e singura lui şansă
Urmează-ți Visul: Răzvan a înteles că educaţia e singura lui şansă
Acum 12 Zile
www.europafm.ro/razvan-a-inteles-ca-educatia-e-singura-lui-sansa-de-a-duce-o-viata-mai-buna-audio/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Proconsul și Lora lansează ”Prea târziu” în Clubul de Seară cu Toader Paun
Proconsul și Lora lansează ”Prea târziu” în Clubul de Seară cu Toader Paun
Acum 12 Zile
Clubul de Seară va fi locul de întâlnire cu Proconsul și Lora, care lansează împreună ”Prea târziu”. Piesa se ca auzi în premieră la radio, la Europa FM, după ora 19:00, iar Toader Păun va povesti cu Proconsul și Lora despre acest nou single, cum au ajuns să lucreze împreună, dar și despre planurile artiștilor pentru viitorul apropiat. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu: Daniela Vişoianu, preşedintele Coaliţiei pentru Educaţie
Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu: Daniela Vişoianu, preşedintele Coaliţiei pentru Educaţie
Acum 12 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Improvizatorii Stefan Vasilica si Monica Anastase, pe Drum cu Prioritate
Improvizatorii Stefan Vasilica si Monica Anastase, pe Drum cu Prioritate
Acum 12 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Aceste adevăruri care ne "doare"...
Biziday: Aceste adevăruri care ne "doare"...
Acum 12 Zile
Biziday: Aceste adevăruri care ne "doare"... Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Ce a fost în regulă şi ce nu a fost în regulă în această campanie electorală?
România în Direct: Ce a fost în regulă şi ce nu a fost în regulă în această campanie electorală?
Acum 12 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piata Victoriei cu Tudor Musat si Cristian Pîrvulescu
Piata Victoriei cu Tudor Musat si Cristian Pîrvulescu
Acum 13 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Pensiile părinţilor noştri reprezintă răscumpărarea eliberării lor din capcana PSD.
Biziday: Pensiile părinţilor noştri reprezintă răscumpărarea eliberării lor din capcana PSD.
Acum 13 Zile
Aşa cum sunt, majorate de pesedişti, pensiile părinţilor noştri reprezintă răscumpărarea eliberării lor din capcana PSD. Trebuie să le plătim! Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Mai vrei anticipate? Liberalii vor mai dori anticipate?
România în Direct: Mai vrei anticipate? Liberalii vor mai dori anticipate?
Acum 13 Zile
Mai vrei anticipate? Dar ce crezi, acum că au ajuns la guvernare, liberalii vor mai dori anticipate? www.europafm.ro/romania-in-direct-mai-vrei-anticipate-dar-ce-crezi-acum-ca-au-ajuns-la-guvernare-liberalii-vor-mai-dori-anticipate-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dan Teodorescu, solistul TAXI, in Clubul de Seara cu Toader Paun
Dan Teodorescu, solistul TAXI, in Clubul de Seara cu Toader Paun
Acum 14 Zile
Dan Teodorescu, solistul TAXI, vine în cel mai mare club din România, Clubul de Seară cu Toader Păun. Piesele de pe cel mai nou album TAXI vor putea fi ascultate pe frecvențele Europa FM împreună cu istoriile din spatele lor, dar și cu povești adunate de trupa TAXI în primii săi 20 de ani de existență. TAXI va susține un concert aniversar pe 8 noiembrie, la Sala Palatului. Trupei i se va alătura Orchestra Simfonică București, dirijorul Mariano Castro - nominalizat în 2009 și 2010 la premiile Latin Grammy, care semneaza si aranjamentele orchestrale ale pieselor acestui concert, - și un număr încă necunoscut de invitați speciali normali. Printre ei se numără Irina Rimes. Vor interpreta împreună atât melodiile pe care le fredonăm cu toții de 20 de ani, cât și compoziții noi, toate într-un spectacol plin de umor. www.europafm.ro/dan-teodorescu-invitat-in-clubul-de-seara-cu-toader-paun/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
BIZIDAY: Guvernul Orban poate opri căderea, dar nu poate începe redresarea României
BIZIDAY: Guvernul Orban poate opri căderea, dar nu poate începe redresarea României
Acum 14 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
În așteptarea „glonțului de argint” - cum schimbă votul din Parlament calculele pentru turul 1?
În așteptarea „glonțului de argint” – cum schimbă votul din Parlament calculele pentru turul 1?
Acum 14 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Guvernul Ludovic Orban a primit votul Parlamentului - Editie Speciala Stirile Europa FM
Guvernul Ludovic Orban a primit votul Parlamentului - Editie Speciala Stirile Europa FM
Acum 14 Zile
Rezultatul votului a fost anunțat oficial. Guvernul Orban se consideră învestit și urmează să depună jurămantul. www.europafm.ro/guvernul-orban-a-primit-votul-parlamentului/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Dacă ai fi parlamentar, ai vota sau nu pentru învestirea Guvernului Orban?
România în Direct: Dacă ai fi parlamentar, ai vota sau nu pentru învestirea Guvernului Orban?
Acum 14 Zile
România în Direct: Dacă ai fi parlamentar, ai vota sau nu pentru învestirea Guvernului Orban? www.europafm.ro/romania-in-direct-daca-ai-fi-parlamentar-ai-vota-sau-nu-pentru-investirea-guvernului-orban-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
EDITIE SPECIALA: Şedinţa Parlamentului pentru votul de învestire a Guvernului Orban
EDITIE SPECIALA: Şedinţa Parlamentului pentru votul de învestire a Guvernului Orban
Acum 14 Zile
SEDINTA LIVE: www.europafm.ro/sedinta-parlamentului-pentru-votul-de-investire-a-guvernului-orban-video-live/ Pentru a putea fi învestit, cabinetul Ludovic Orban are nevoie de cel puțin 233 de voturi. Ludovic Orban a estimat, duminică, că va obține între 237 și 243 de voturi la învestirea Guvernului, în plenul reunit de luni. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Nadine
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Nadine
Acum 20 Zile
Pentru această duminică avem rezervată o întâlnire specială la Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Nadine. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
La Radio cu Andreea Esca și Jean Valvis
La Radio cu Andreea Esca și Jean Valvis
Acum 18 Zile
În această săptămână, descoperim La Radio cu Andreea Esca povestea unui om de afaceri de succes care a făcut cunoscut un brand românesc în aproape toată lumea. www.europafm.ro/la-radio-cu-andreea-esca-si-jean-valvis-video/ Azi, brandul de apă minerală românesc Aqua Carpatica este exportat în numeroase țări, printre care Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Japonia, China, toate țările Golfului (Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Bahrain, Arabia Saudită, Oman), Rusia, Republica Moldova, Germania, Ungaria, Spania, Australia și Finlanda. Omul de afaceri Jean Valvis își spune povestea într-o nouă ediție de colecție La Radio cu Andreea Esca. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Oameni de Milioane cu Toader Păun și  Daniel Bârilgă, redactor-șef al revistei BIZ
Oameni de Milioane cu Toader Păun și Daniel Bârilgă, redactor-șef al revistei BIZ
Acum 18 Zile
www.europafm.ro/oameni-de-milioane-gabriel-barliga-redactor-sef-revista-biz-video/ Gabriel Bârligă, Redactor-șef revista Biz, este omul de milioane al acestei săptămâni. Într-o perioadă în care presa caută să se reinventeze iar revistele caută să supraviețuiască, el este unul dintre profesioniștii din presa scrisă care pare că a găsit rețeta succesului în print. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Gabriel Bârligă lucrează în presă de aproape 25 de ani. A început la agenția Mediafax, unde a fost editor de știri externe în perioada 1995-1999, după care a preluat rubrica de știri externe de la Ziarul Financiar, iar în 2001 a venit prima oară la Biz, ca redactor la revistă și editor online al portalului de știri de business BizCity.ro, până în 2004. După doi ani în care a lucrat în PR și comunicare la Zapp, Gabriel Bârligă a participat în 2006 la un training editorial în New York, la sediul central al BusinessWeek (azi Bloomberg BusinessWeek), pentru a pregăti lansarea ediției în limba română a revistei, unde a fost senior editor pe zona de business și apoi redactor-șef în perioada 2006-2009. În 2009, s-a întors la Biz ca redactor-șef adjunct și a coordonat, alături de Marta Ușurelu, relansarea revistei și lansarea de proiecte unice pe piața de publishing din România, cum ar fi Biz World (ediții speciale ale revistei realizate integral în afara României), Social Media Camp (prima tabără de social media din România) sau Biz CEO Exchange (zece CEO de top din România fac schimb de companii pentru o zi). Scrie despre antreprenoriat, leadership, business, tehnologie și inovație. Din primăvara acestui an, Gabriel Bârligă este redactor-șef al revistei Biz. Despre cum poate o revistă să aibă succes în zilele noastre și să stabilească noi trenduri și standarde în industria media, într-un interviu realizat de Toader Păun cu Gabriel Bârligă, Redactor-șef revista Biz. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Cursul rezistă crizei politice  pentru că  BNR "trage" cu euro
Biziday: Cursul rezistă crizei politice pentru că BNR "trage" cu euro
Acum 17 Zile
Cursul rezistă crizei politice pentru că BNR "trage" cu euro Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Ciprian Marica
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Ciprian Marica
Acum 18 Zile
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Ciprian Marica Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Monica Davidescu despre un eveniment inedit la Arena Națională - Maratonul pe tocuri: MARATOC
Monica Davidescu despre un eveniment inedit la Arena Națională – Maratonul pe tocuri: MARATOC
Acum 17 Zile
Când ați alergat ultima dată pe tocuri? În acest weekend, sâmbătă, pe 2 noiembrie 2019, sunteți așteptați la Arena Naţională din Bucureşti (intrarea VIP din strada Maior Coravu), începând cu ora 10.00, la evenimentul „MARATOC - Maratonul pe tocuri„. Este vorba despre o competiţie la care oricine se poate înscrie pentru a alerga singur (pe tocuri) sau alături de copii: www.europafm.ro/eveniment-inedit-la-arena-nationala-maratonul-pe-tocuri/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Peste o săptămână ne alegem preşedintele. Te duci la vot? De ce da? De ce nu?
România în Direct: Peste o săptămână ne alegem preşedintele. Te duci la vot? De ce da? De ce nu?
Acum 17 Zile
România în Direct: Peste o săptămână ne alegem preşedintele. Te duci la vot? De ce da? De ce nu? www.europafm.ro/romania-in-direct-peste-o-saptamana-ne-alegem-presedintele-te-duci-la-vot-de-ce-da-de-ce-nu-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
BUCIUM, live la Europa FM, in Ora POP-ROCK cu Stefan Leonte
BUCIUM, live la Europa FM, in Ora POP-ROCK cu Stefan Leonte
Acum 18 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei, cu Tudor Muşat: Dacian Cioloş, despre dificultatea formării cabinetului Orban
Piaţa Victoriei, cu Tudor Muşat: Dacian Cioloş, despre dificultatea formării cabinetului Orban
Acum 18 Zile
Dacian Cioloș, europarlamentar PLUS, vine azi la Europa FM să discutăm despre dificultatea formării cabinetului Orban, întârzierea numirii unui comisar european român și șansele candidatului comun USR-PLUS, Dan Barna, de a accede în turul doi. Fostul premier Dacian Cioloș vine în Piața Victoriei, de la 18.15, la o discuție cu Tudor Mușat. www.europafm.ro/piata-victoriei-cu-tudor-musat-dacian-ciolos-despre-dificultatea-formarii-cabinetului-orban-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Urmează-ţi Visul | Sebastian şi Maria, cei doi fraţi pianişti din Braşov, amândoi pe aceeaşi scenă
Urmează-ţi Visul | Sebastian şi Maria, cei doi fraţi pianişti din Braşov, amândoi pe aceeaşi scenă
Acum 18 Zile
Urmează-ţi Visul | Maria şi Sebastian îşi doresc să devină pianişti: romind.info/video/pF5tqt2Dqq2lb4Y.html Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Romania in Direct: Barna, depăşit de Viorica Dăncilă în intenţiile de vot
Romania in Direct: Barna, depăşit de Viorica Dăncilă în intenţiile de vot
Acum 18 Zile
Romania in Direct: Barna, depăşit de Viorica Dăncilă în intenţiile de vot. Comentăm rezultatul sondajului. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Barometru Europa FM: Cum ar vota romanii daca ar avea lor alegeri duminica viitoare?
Barometru Europa FM: Cum ar vota romanii daca ar avea lor alegeri duminica viitoare?
Acum 18 Zile
www.europafm.ro/barometru-europa-fm-cum-ar-vota-romanii-daca-ar-fi-duminica-alegerile/ www.europafm.ro/barometru-europa-fm-cum-ar-vota-romanii-daca-s-ar-alege-presedintele-in-acest-weekend/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Să inventariem efectele produse de #Colectiv în societatea noastră
România în Direct: Să inventariem efectele produse de #Colectiv în societatea noastră
Acum 19 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Analistul economic Iancu Guda, despre ce lasă moștenire cabinetul Dăncilă viitorului guvern
Analistul economic Iancu Guda, despre ce lasă moștenire cabinetul Dăncilă viitorului guvern
Acum 19 Zile
Analistul economic Iancu Guda, despre ce lasă moștenire cabinetul Dăncilă viitorului guvern. De la măririle de salarii și pensii la un aparat de stat stufos și plin de clientelă politică. Va fi silit cabinetul liberal să facă tăieri de bani sau de posturi? Va renunța la investiții în infrastructură? www.europafm.ro/piata-victoriei-cu-tudor-musat-analistul-economic-iancu-guda-despre-ce-lasa-mostenire-cabinetul-dancila-viitorului-guvern-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Despre Colectiv cu Moise Guran, Catalin Tolontan și Cristian Tudor Popescu
Despre Colectiv cu Moise Guran, Catalin Tolontan și Cristian Tudor Popescu
Acum 20 Zile
Patru ani de la tragedia din #Colectiv, cu Moise Guran, Catalin Tolontan și Cristian Tudor Popescu Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Adriana Trandafir in Clubul de Seara cu Toader Paun
Adriana Trandafir in Clubul de Seara cu Toader Paun
Acum 20 Zile
Actrița Adriana Trandafir a fost invitată în Clubul de Seară pentru a povesti cu Toader Păun despre teatru și proiectele sale frumoase, doar că întreaga discuție a luat o altă turnură atunci când a aflat în direct că a murit prietenul său, solistul Mihai Constantinescu www.europafm.ro/actrita-adriana-trandafir-a-aflat-in-direct-ca-a-murit-prietenul-sau-solistul-mihai-constantinescu-a-fost-un-copil-mare-un-copil-frumos-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Există şi concursuri pe post la stat nefraudate? Povestiţi!
România în Direct: Există şi concursuri pe post la stat nefraudate? Povestiţi!
Acum 20 Zile
România în Direct: Există şi concursuri pe post la stat nefraudate? Povestiţi! Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Voltaj si Loredana lanseaza, in premiera absoluta la Europa FM, piesa "Dependenta mea"
Voltaj si Loredana lanseaza, in premiera absoluta la Europa FM, piesa "Dependenta mea"
Acum 20 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piaţa Victoriei: Câtă încredere mai putem avea în instituții?
Piaţa Victoriei: Câtă încredere mai putem avea în instituții?
Acum 21 o Zi
Cu două zile înainte de comemorarea a patru ani de la tragedia din Colectiv, în țara lui „avem de toate” încă nu avem nimic. Nici măcar adevărul în întregul său. Premierul demis, Viorica Dăncilă, omite întrebările ridicate deja public despre atitudinea secretarului de stat Raed Araft după publicarea - în „Libertatea” - a imagililor filmate de ISU în noaptea incendiului. Baricada tăcerii e întărită de președintele Klaus Iohannis, în timp ce premierul desemnat, Ludovic Orban promite vag „o evaluare a activității ISU și a lui Raed Arafat” de către ministrul Marcel Vela, dacă va fi învestit în funcție. O spuneam săptămâna trecută, după uciderea unui pădurar în Maramureș, o putem spune din nou - suntem singuri și ne putem întreba cât se poate de legitim dacă, în lipsa unor idoli care să dea agențiilor, departamentelor și parchetelor chipul lor, mai avem instituții în care să credem, mai trăim într-un stat în care să fim apărați sau doar într-o țară desenată pe hartă. E întrebarea la care vă invităm să ne răspundeți și de la care pornim dezbaterea de luni cu scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu și cu jurnalistul Moise Guran, în „Piața Victoriei”, de la ora 18:30. www.europafm.ro/programe/piata-victoriei/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Oameni De Milioane cu Toader Păun și Dinu Târnovan, omul din spatele primei transmisiuni 4K via 5G
Oameni De Milioane cu Toader Păun și Dinu Târnovan, omul din spatele primei transmisiuni 4K via 5G
Acum 21 o Zi
Dinu Târnovan a realizat în această vară, alături de echipa Visual Expert, prima transmisiune video live 4K via 5G, dar și transmisiunea 360 VR 4K în sistem multicameră, premierele fiind studiu de caz la târgul IBC 2019, loc de întâlnire al profesioniștilor din media & broadcasting. www.europafm.ro/oameni-de-milioane-dinu-tarnovan-omul-din-spatele-primei-transmisiuni-video-live-4k-via-5g-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Greu fără Dragnea? Încarcerarea „Liderului” a salvat sau a distrus PSD?
România în Direct: Greu fără Dragnea? Încarcerarea „Liderului” a salvat sau a distrus PSD?
Acum 21 o Zi
România în Direct: Greu fără Dragnea? Încarcerarea „Liderului” a salvat sau a distrus PSD? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
La Radio cu Andreea Esca și Margareta Pâslaru
La Radio cu Andreea Esca și Margareta Pâslaru
Acum 21 o Zi
Artista Margareta Pâslaru, în vârstă de 76 de ani, este invitată La Radio cu Andreea Esca, într-o ediţie de colecţie. Margareta Pâslaru a urcat pentru prima dată pe scena Operei la vârsta de patru ani în rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini. Datorită carierei îndelungate, a devenit celebră atât în ţară cât şi peste hotare. Vocea cu infinite posibilități de exprimare și timbrul grav al Margaretei au inspirat 65 de compozitori, printre care clasicii muzicii ușoare Henry Mălineanu, George Sbârcea, Camelia Dăscălescu, Aurel Giroveanu, Edmond Deda, Nicolae Kirculescu, care i-au încredințat creațiile lor. Dintre sutele de melodii înregistrate, unele au fost scrise special pentru vocea sa. Anul trecut, a aniversat 60 de ani de activitate artistică neîntreruptă prin apariția albumului de autor “Providența”. www.europafm.ro/la-radio-cu-andreea-esca-si-margareta-paslaru-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Oameni de Milioane cu Toader Păun și Răzvan Pascu
Oameni de Milioane cu Toader Păun și Răzvan Pascu
Acum 24 Zile
Omul de milioane al acestei săptămâni a ales să-și urmeze pasiunea, renunțând la un job într-o multinațională pentru a călători prin lume. Pasiunea lui s-a transformat treptat într-o afacere iar de la blogul său - răzvanpascu.ro, azi a ajuns să aibă propria agenție de PR specializată în turism, să ofere consultanță firmelor din domeniu, dar și să pornească în excursii organizate în zone la care mulți doar visează. Răzvan Pascu este omul de milioane cu care a stat de vorbă Toader Păun și care își spune povestea, în această săptămână, la Europa FM: www.europafm.ro/oameni-de-milioane-razvan-pascu-calatorul-pasionat-care-si-a-urmat-visul-si-azi-ii-ajuta-pe-altii-sa-faca-la-fel-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Compozitorul și șeful de orchestră Andrei Tudor este în Clubul de Weekend cu Toader Paun
Compozitorul și șeful de orchestră Andrei Tudor este în Clubul de Weekend cu Toader Paun
Acum 24 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dublu Impact cu Ionuț Bodonea, Andrei Lăcătuș și Adrian Despot
Dublu Impact cu Ionuț Bodonea, Andrei Lăcătuș și Adrian Despot
Acum 24 Zile
Dublu Impact cu Ionuț Bodonea, Andrei Lăcătuș și Adrian Despot Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu demis Raed Arafat?
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu demis Raed Arafat?
Acum 24 Zile
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu demis Raed Arafat? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
VoiceNews.ro: news for the new generation
VoiceNews.ro: news for the new generation
Acum 24 Zile
Află în mai puțin de 5 minute toate știrile importante din regiunea ta...din țară ....sau din întreaga lume. VoiceNews - în aplicație, pe www.voicenews.ro, Smart TV sau direct în Google Home! Ascultă știrile importante - pe scurt, de oriunde! Folosește-ți vocea și află rapid tot ce s-a întâmplat important azi! VoiceNews.ro este un proiect dezvoltat de echipa Radio Europa FM, finanțat prin Digital News Innovation Fund (DNI) al Google Detalii suplimentare despre proiect: www.voicenews.ro/despre/ Aplicația pentru ANDROID (compatibilă inclusiv cu Smart TV): play.google.com/store/apps/details?id=ro.blackbullet.voicenews Aplicația pentru IOS: itunes.apple.com/ro/app/voicenews/id1450968034?l=ro&mt=8 Aplicația Google Home: www.voicenews.ro/google-home/ _______________________________________________________ Despre proiect: Într-o perioadă în care capătă tot mai mare amploare fenomenul ”fake news”, o nouă platformă oferă știri verificate din surse de încredere, accesibile de pe calculator, mobil, smartTV, smart speaker sau orice alt dispozitiv smart care poate fi controlat prin voce. Voicenews.ro oferă ”news for the new generation”. Voicenews.ro este un proiect dezvoltat de echipa Europa FM și reprezintă pasul următor în materie de știri, fiind o platformă în care totul este scurt și la obiect, dar mai ales este pregătit pentru integrarea cu dispozitive smart care pot fi controlate prin intermediul vocii. Proiectul a fost dezvoltat prin Digital News Innovation Fund (DNI) al Google și a fost perfecționat în ultimul an de zile astfel încât să poată fi controlat vocal și să ofere prin vocea unor jurnaliști sau cu ajutorul AI știrile importante rapid, grupate pe regiuni sau domenii de interes. ”Pornind de la obiceiurile de consum și de la limitarea multor utilizatori la o singură sursă pentru informare, VoiceNews.ro caută să ofere într-un singur loc fic acea sursă care vine cu informația corectă, completă și mai ales verificată. Cum tot mai mulți utilizatori, inclusiv din România, se orientează către dispositive smart și caută să facă mai multe operațiuni în același timp, VoiceNews.ro oferă informațiile rezumate cu ajutorul unei voci prietenoase. Voicenews.ro se adresează oamenilor care nu au timp să consulte mai multe surse pentru a găsi informația completă și verificată, așa că jurnaliștii din spatele platformei fac această analiză și recomandă o sursă de încredere pentru fiecare subiect. Fie că este accesată vocal plaforma sau tradițional, în aplicația Voicenews.ro sau prin www.voicenews.ro informația este accesibilă într-un scurt rezumat de cel mult 1-2 paragrafe și un titlu mereu informativ. Nu căutăm că rostogolim fenomenul de click-bait pentru mai multe vizualizări, ci să atragem spre știri și o informare corectă și pe cei care considerau că acest lucru este un mare consumator de timp. Promisiunea noastră este că în cel mult 5 minute, la finalul unei zile, oricine poate avea acces la un sumar audio cu cele mai importante informații de interes național, internațional sau doar regional. Pentru cei care vor mai multe detalii despre un subiect, acestea pot fi accesate simplu cu ajutorul surselor recomandate de VoiceNews.ro”, explică Toader Păun, coordonatorul platformei. Proiectul este gândit drept o plaformă menită să aducă ”news for the new generation”, care poate fi accesată pe www.voicenews.ro, prin intermediul aplicației pentru Android , IOS, Smart TV, în Google Home - Smart Speaker & Home Assistant. ”Buletinul de știri” poate fi controlat vocal și direct de pe desktop sau mobil prin intermediul browserului Google Chrome. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Chef Florin Dumitrescu
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Chef Florin Dumitrescu
Acum 24 Zile
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Chef Florin Dumitrescu Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Trupa byron este in ora de Pop-Rock cu Stefan Leonte
Trupa byron este in ora de Pop-Rock cu Stefan Leonte
Acum 25 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
BIZIDAY: Unde e credibil şi unde nu e credibil programul de guvernare al PNL?
BIZIDAY: Unde e credibil şi unde nu e credibil programul de guvernare al PNL?
Acum 25 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Ediţie Specială Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu şi Moise Guran
Ediţie Specială Piaţa Victoriei, cu Alice Iacobescu şi Moise Guran
Acum 25 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Laura Codruța Kovesi explică gestul făcut în studioul Europa FM, devenit viral
Laura Codruța Kovesi explică gestul făcut în studioul Europa FM, devenit viral
Acum 25 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Ediţie Specială România în Direct cu Moise Guran şi Laura Codruța Kovesi
Ediţie Specială România în Direct cu Moise Guran şi Laura Codruța Kovesi
Acum 25 Zile
Laura Codruța Kovesi intră în direct cu ascultătorii Europa FM: www.europafm.ro/editie-speciala-romania-in-direct-cu-moise-guran-si-laura-codruta-kovesi-video/ Moise Guran predă microfonul procurorului şef european Laura Codruța Kovesi, într-o ediţie specială România în Direct. LIVE TEXT: www.europafm.ro/laura-codruta-kovesi-in-dialog-cu-ascultatorii-romania-in-direct-live-text/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei, cu Alice Iacobescu: Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu
Piața Victoriei, cu Alice Iacobescu: Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu
Acum 26 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Să-i fi zis ordonanța blackout, nu ordonanța lăcomiei
Biziday: Să-i fi zis ordonanța blackout, nu ordonanța lăcomiei
Acum 26 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Drum cu Prioritate: Discutie despre relatii cu psihoterapeutul Gaspar Gyorgy
Drum cu Prioritate: Discutie despre relatii cu psihoterapeutul Gaspar Gyorgy
Acum 26 Zile
Drum cu Prioritate: Discutie despre relatii cu psihoterapeutul Gaspar Gyorgy Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Legea Educaţiei reduce numărul de ore. Ce materii consideraţi inutile?
România în Direct: Legea Educaţiei reduce numărul de ore. Ce materii consideraţi inutile?
Acum 26 Zile
România în Direct: Legea Educaţiei reduce, din nou, numărul de ore petrecut la şcoală de copii. Fără să reducă şi numărul materiilor. Ce materii consideraţi inutile? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Anca Țurcașiu  în Clubul de Seară cu Toader Paun
Anca Țurcașiu în Clubul de Seară cu Toader Paun
Acum 27 Zile
Cel mai mare club din România, Clubul de Seară de la Europa FM, este astăzi locul de întâlnire cu Anca Țurcașiu. Îndrăgita artistă se pregătește la finalul acestei săptămâni să vină în fața publicului alături de micii artiști ai Teatrului Muzical de Copii București, care revin pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu trei reprezentații ale musicalului „PARCUL DE DISTRACȚII”, după ce precedentele au fost rapid sold-out. www.europafm.ro/anca-turcasiu-vine-in-clubul-de-seara/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei cu Tudor Musat si jurnalistul Cristian Grosu
Piața Victoriei cu Tudor Musat si jurnalistul Cristian Grosu
Acum 27 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
BIZIDAY: Cum folosești o criză? Păi să luăm, de exemplu, MCV...
BIZIDAY: Cum folosești o criză? Păi să luăm, de exemplu, MCV...
Acum 27 Zile
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Sala bate Filmul. Cum ”rezolvăm” fenomenul infracțional ce a cuprins România?
România în Direct: Sala bate Filmul. Cum ”rezolvăm” fenomenul infracțional ce a cuprins România?
Acum 27 Zile
www.europafm.ro/romania-in-direct-sala-bate-filmul-cum-rezolvam-fenomenul-infractional-ce-a-cuprins-romania/ Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro. Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau de pe canalul de ROmind Europa FM. Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei: Portret de prezidențiabil. România, în lipsa „eroului salvator”
Piața Victoriei: Portret de prezidențiabil. România, în lipsa „eroului salvator”
Acum 28 Zile
Ce ne spun întâmplările din ultimele zile despre cei care râvnesc această funcție? Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu și Theodor Paleologu sunt cei cinci candidați cărora gazetarul Cristian Tudor Popescu și jurnalistul Moise Guran le fac azi portretul de prezidențiabil. Emisiunea „Piața Victoriei” începe la 18.15 la Europa FM. www.europafm.ro/piata-victoriei-portret-de-prezidentiabil-romania-in-lipsa-eroului-salvator/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Biziday: Cam tot ce se întâmplă în aceste zile profită PSD-ului
Biziday: Cam tot ce se întâmplă în aceste zile profită PSD-ului
Acum 28 Zile
Biziday: Cam tot ce se întâmplă în aceste zile profită PSD-ului Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Sunteţi pentru sau împotriva liberalizării vânătorii de urşi?
România în Direct: Sunteţi pentru sau împotriva liberalizării vânătorii de urşi?
Acum 28 Zile
Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe www.europafm.ro. www.europafm.ro/romania-in-direct-sunteti-pentru-sau-impotriva-liberalizarii-vanatorii-de-ursi-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Dana Nălbaru
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Dana Nălbaru
Acum lună
AntrenorulPărinților cu Mirela Retegan și Dana Nalbaru Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Cătălin Măruță
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Cătălin Măruță
Acum lună
Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș, Ionuț Bodonea și Cătălin Măruță www.europafm.ro/programe/dublu-impact/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Jukebox & Bella Santiago - Colaj Etno Rock
Jukebox & Bella Santiago - Colaj Etno Rock
Acum lună
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Jukebox & Bella Santiago - Auzi cum bate
Jukebox & Bella Santiago - Auzi cum bate
Acum lună
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Jukebox & Bella Santiago - Smoke on the Water (cover Deep Purple)
Jukebox & Bella Santiago - Smoke on the Water (cover Deep Purple)
Acum lună
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Jukebox & Bella Santiago - Proud Mary (cover Creedence Clearwater Revival)
Jukebox & Bella Santiago - Proud Mary (cover Creedence Clearwater Revival)
Acum lună
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Vasile Vlașin
Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Vasile Vlașin
Acum lună
Vasile Vlaşin împărtăşeşte din experienţa de viaţă, la Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan. Vasile Vlaşin este fondatorul proiectului „Părinţi salvatori”, demarat în memoria copilului său Luca. Băiatul său Luca a decedat acum patru ani, la vârsta de 2 ani şi jumătate, după ce s-a înecat cu mâncare. www.europafm.ro/antrenorul-parintilor-cu-mirela-retegan-si-vasile-vlasin-video/ Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu sa intre USR la guvernare?
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu sa intre USR la guvernare?
Acum lună
Avocatul Diavolului: Ar trebui sau nu sa intre USR la guvernare? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
România în Direct: Ar trebui sau nu desfiinţat PNDL?
România în Direct: Ar trebui sau nu desfiinţat PNDL?
Acum lună
România în Direct: Ar trebui sau nu desfiinţat PNDL? Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Piața Victoriei, cu Moise Guran: Invitat este economistul Ionuţ Dumitru
Piața Victoriei, cu Moise Guran: Invitat este economistul Ionuţ Dumitru
Acum lună
Abonează-te la canalul de ROmind Europa FM: bit.ly/EuropaFM-ROmind Europa FM este cu tine online: www.europafm.ro facebook.com/europafmromania instagram.com/radioeuropafm twitter.com/europafmromania Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( apple.co/2LezmU5 ) și ANDROID ( bit.ly/2G6gbrg ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.
Lucian Smărăndoiu
Lucian Smărăndoiu - Acum 5 minute
Ce corect si impartial e Moise Guran! Este antipsd asa cum este antibanci. Ca tot are publicitate de la banci. Acum cativa ani ataca toata ziua industria petroliera si Petrom in special. Pana a primit publicitate de la ei...Si ..., gata!...obiectivitatea.
Daniel Stroe
Daniel Stroe - Acum 25 minute
Ai facut scenriu ala cu fake news ca sa vezi la cata lume tine si te ai prefacut ca sa defectat niste servere si calculatoare , esti un Jeg de securist !!!!!!!!!
Daniel Stroe
Daniel Stroe - Acum 30 minute
Moise Guran Un securist care se activeza la comanda . ..ii cam plac banuti mai mult decat meseria de jurnalist .Jeg
Ovidiu Deică
Ovidiu Deică - Acum 32 minute
La Referendumul pentru Familie au existat 3 milioane de semnături! E puțin pentru dvs. Dl. CTP? Dvs. ați sabotat cele 3 milioane de români! E democratic? E corect?
Ciprian Axinte
Ciprian Axinte - Acum 54 minute
S-a cacat pe el 😂
Ovidiu Deică
Ovidiu Deică - Acum 56 minute
Dacă PSD avea un candidat mai bun, Iohannis merita un vot negativ la turul 2
Dan Anndrei
Dan Anndrei - Acum oră
Ce plm sa vorbeasca johannis cu voi daca aproape toti patronii din presa/tv au dosar penal.pai voi mai sunteti liberi?...posibil dar mi e greu sa cred.oricum digi m a dezamagit,sa nu mai vorbim de restul ca is manjiti total.ce sa discute johannis cu voi,jutnalistii..pe bune acu
Florin Ceanea
Florin Ceanea - Acum oră
Cum se face că avem cel mai bun procuror din europa,dar s-au și consolidat cele mai sigure clanuri,cu cele mai multe cazuri de trafic de persoane din europa.
Dorinela David
Dorinela David - Acum oră
Moise, apreciez inca o data ca esti un tip foarte destept. Te felicit!Desi, esti mai tanar decat domnul Tudor pot s spun ca intelepciunea ta este invers proportionala cu varsta.
gaas frick
gaas frick - Acum oră
Exact, de ce nu dezbateti subiectul casei lui Dancila? Nu este de interes public?
Cosimo72
Cosimo72 - Acum oră
Domnule Guran, prea mult minţi de la o vreme, cu neruşinare! Caută "interviu Iohannis" pe ROmind şi vei găsi şi interviuri întregi acordate unor jurnalişti în ultimii cinci ani, inclusiv anul ăsta. La TVR, în general. Şi vei găsi şi nenumărate conferinţe de presă cu jurnalişti.
Lavinia Blajovan
Lavinia Blajovan - Acum oră
Ursul a fost tranchilizat. Apoi, impuscat. Pe b1 au aratat chiar momentul.. nu Mai spuneti de eutanasie.. stiti cum sunt eutanasiati cainii in ro? Pentru care fiecare platitor de taxe din ro da banii.. cautati video cu cainii eutanasiati fictiv in ad public botosani, de ex. Craiova, de ex. Constanta. Etc etc. Metodele sunt cele Mai diverse... Omorare prin otravire sau udat cu apa si electrocutat, sau dat foc, sau dusi la incinerator vii... Sa Mai scriu? Deci, intr o Tara cu atatia psihopati platitori de taxe, cum credeti ca a fost eutanasiat... In urs? Mai stiti ursuletul din Brasov? Sprinten, sanatos.. omorat cu sange rece?????
gaas frick
gaas frick - Acum oră
Falsuri aruncate si de o parte si de cealalta? Dumneata te auzi vorbind? Constientizezi ce spui?Credeam, speram ca, fiind CTP prezent, ascult o emisiune interesanta. Nici vorba, tot minciuni marca psd...apropos, de cand sunteti de stinga? Sa va fie rusine, Europa FM este din momentul asta istorie pt mine
dude where is my car
dude where is my car - Acum oră
Ba voi sunteti niste mari muisti. Poi de ce pula mea a iesit iohanis acu 5 ani?! Tocmai ca lumea se saturase de basescu cel jucator care venea in prime time, ca un vip, sa ne anunte cum mai conduce romanica?! Si totodata si de monta care se prefigura sa fie in acelasi mod. Acuma va luati de iohanis ca nu a dat conferinte de presa sa aveti voi subiecte. Imi e scarba de presa romana, sunteti la fel ca si clasa politica. Jeguri.
Johan
Johan - Acum oră
Îndobitocire în masă
betta67
betta67 - Acum 2 ore
Oameni buni (sic!), da, voi, voi cei care comentaţi belicos, cu ură, cu patimă patologică, voi vă uitaţi uitaţi la voi? Unii la alţii şi în oglindă (nu crapă?) Suntem toţi în aceeaşi barcă, altă ţară nu avem... un moment de cumpătare, de moderaţie nu găsiţi? De ce suntem atât de învăjbiţi, atât de plini de venin? Rezolvăm ceva prin asta? Unul se dă puful din buric, altul gaura din macaroană iar alţii gemul din dodoaşcă... Ieşiţi la vot şi votaţi după chipul şi asemănarea voastră cu cine avem drept candidaţi. Asta-i dospeala, aşa va ieşi cozonacul... Dar nu vă mai urâţi între voi că-i păcat...
emil lime
emil lime - Acum 2 ore
ctp si europa fm cartite psd sa va dau muieeeeee..!!!!!!!!!!
ANA LAZAR
ANA LAZAR - Acum 2 ore
Cum sa dispara daca nu se vorbeste de casele ,brosele lu-i Dancila ciasurile si la PSD sint si alti de care se vorbeste presente Putin,auzim numai de casele presedintelui,rusine,rusine,rusine ,,ROMA'NI trebuie informati!!!!
LUPO PIC
LUPO PIC - Acum 2 ore
CTP a aiurit. A fost unul din cei mai aprigi sustinatori a lui Iliescu si-a scris de-un Dumnezeu si-acum iar calare pe alte principii idioate.
chiriac octavian
chiriac octavian - Acum 2 ore
nu este lucru care saa nu apartzina lui dumnezeu si pamintul le da pe toate.
A.Robert-Emil
A.Robert-Emil - Acum 2 ore
Domnule Popescu, cred ca este gresit refuzul dumneavoastra de a participa la aceasta dezbatere/conferinta a presedintelui. Din punctul meu de vedere ati pus reputatia dumneavoastra de jurnalist (pentru a nu intra in grupul de preferati ai presedintelui) mai presus de interesul publicului. Participarea dumneavoastra, cred eu, era esentiala. Iar refuzul dumneavoastra nu ma face decat sa ma intreb daca nu cumva, va e doar teama.
Anca P
Anca P - Acum 2 ore
incep sa ma indoiesc ca aceasta dare de seama a lui Iohannis ne va lumina in vreun fel....
chiriac octavian
chiriac octavian - Acum 2 ore
sint 2 registre: unul de bani,, unul de asigurari bunuri: bunuri la cartela. daca e munca, trebuie sa fie asigurata. can't work more than the assurance is. Banii I-ai transferat, convertit, dupa un registru acuns apoi furat. Si te gindeshti sa mai furi, poate de data astta meerge. “bunurile asigurate ca vor ajunge la consumatoe”, “si astfel ajung”/ the history wil ask account for me and after hundreed of years for I was sanctifies by god andnot by man, my writtings are testimony and I was robed by my work, by my sites or papers, which are lives of possibles readers too, and I was sick and defendless, and no exercices this night cause you seem exhausted. La bursa ce credetzi ce se intimpla?
Maya Leonardo
Maya Leonardo - Acum 2 ore
Nu mai barfiti domnilor ca niste diletanti ca stim ca nu sunteti. Audienta este tot mai nica, like-urile tot mai putine. Ii criticati pe altii ca sunt fiecare cu ai lor, dar voi cu cine sunteti? Faceti o emisiune macar despre vila "nefinalizata" a doamnei Dancila de la Predeal si ceasul nedeclarat. La minciuna a evoluat aceasta doamna, asta da. Cu un profesor ca Dragnea nici nu ne mai miram. Gata m-am dezabonat, sa fiti sanatosi.
Eugenia Georgescu
Eugenia Georgescu - Acum 2 ore
Romania necivilizata cu oamenii si animalele ei
Anca P
Anca P - Acum 2 ore
ne bucuram ca ai fost un critic al lui Iohannis , si al lui Barna, ai observat si tu rezultatele dupa 10.11
Anca P
Anca P - Acum 2 ore
moise, daca tu mergeai la confruntarea care incepea mental, si probabil ca ajungea rapid la fizic intre Iohannis si Dancila, *crezi ca tu serveai interesul publicului, sau poate legitimarea lui Chucky Veorica, sa o bagam in seama*
Anca P
Anca P - Acum 2 ore
BRAVO CTP, pui punctul pe I, si noi suntem surprinsi de *selectia severa in fata portii* facuta de Iohannis, de ce o face, stie el.... Moise abia asteapta!! de fapt el e dazamagit, pentru ca era dintre sustinatorii unui meci de pugilat intre Iohannis vs Chucky Veorica, si va fi ceva mai putin spectaculos :(
Ioan Viorel Danciu
Ioan Viorel Danciu - Acum 2 ore
Moise Goran nu e prost.... dar ma gandesc ca pentru pretul corect, poate face pe prostul... :)
Tibbor Orban
Tibbor Orban - Acum 2 ore
👏👏👏👍👌✌
Den Harrow
Den Harrow - Acum 2 ore
Turul doi al acestor alegeri este, oarecum, similar cu turul doi al prezidențialelor din 2000: vom vota (vrem, nu vrem) Klaus Johannis ca să scăpăm (eu zic *_definitiv_* - ăsta-i ultimul hop de sărit) de PSD, așa cum, în 2000, toată *_opoziția_* (partide de centru, centru-dreapta și de dreapta) a votat cu tovarășul Ivan Ilici Iliescu pentru ca să nu iasă WC Tudor. Istoria se repetă.
Paul P.
Paul P. - Acum 2 ore
Moise, acelasi oltean arogant ca de fiecare data :)))
Thomas Hodel
Thomas Hodel - Acum 3 ore
Propagandistule PSD, lasa vrajeala si spune oamenilor adevărul! N-o mai ocoli!
Cornel Perju
Cornel Perju - Acum 3 ore
ce dezbatere poate sa aiba intre Johanis si o analfabeta? Dancila nu poate sa vorbeasca corect limba materna, ce sa dezbata?
Cornel Perju
Cornel Perju - Acum 3 ore
daca Johanis vrea disparitia PSD-ului atunci ma duc sa il votez. Asta este cel mai mare obiectiv pe care un presedinte poate sa il aiba. Poporul roman inbecilizat va continua sa voteze cu PSD ul mafiot si 100 de ani de acum incolo
marubeni
marubeni - Acum 3 ore
mai chemati puscariasi ca sa avem repere in viata.........cica EUROPA FM........mizerabililor
SIMION MATIES
SIMION MATIES - Acum 3 ore
Este greu sa gasesti 9 jurnalisti liberi in “presa libera din Romania”!
Nicole Ce
Nicole Ce - Acum 3 ore
Tare rău Esca! Tare rău si Europa fm! Ok si Inna, e un produs fain,talentată, bravo ei, dar cu vorbitul mai greu 😂
Stefan Honciuc
Stefan Honciuc - Acum 3 ore
Ionica hai ce faci da un pronostic cine castiga cine pierde hai grabestete ce faci teai puturosit
Dan Arelux
Dan Arelux - Acum 3 ore
gurane iar te-a plesnit....poker pe chibrituri)))))).....nu te iarta ctp
undefined
undefined - Acum 3 ore
Haoleu muica, Moise, dn Pompiescu, sa nu spuneti ca au dat remuscarile in voi, ca dupa ce ati dat in saracu Barna din toate pozitiile, ca "nu trece sticla, ca are un discurs plat, ca investigatia Rise desi nu a dovedit nimic penal, e totusi ceva la nivel moral si multe altele", ati degajat cu el de nu s-a vazut, acum v-ati trezit ca i-ati facut ditamai partia cui, ... Veoricai, care vine pe turnanta lansata de la inaltimea celor 20% ale ei care se pot transforma in turul 2 in 50%. Vezi Doamne nu aveti dezbatere in T2, ca n-ai cu cine "asta e natia" zice Moise. Nu frate ati dat cu piciorul in singura si firava sansa de a avea in sfarsit o schimbare la 180 de grade dupa acel T2 dintre Iliescu - Vadim. Insa dupa cum se pare dn-lui Iohanis ii e frica de o confruntare cu cineva il putea pune in dificultate cu adevarat, pentru ca o singura intrebare in direct in fata poporului si-l aduna cu farasul, se farama ca un castel de nisip. Era extrem de dificil din procentele "dreptei" sa scoti 2 candidati in T2 dar nu era imposibil, adunand procentele lui Iohanis, Barna , Paleologu si jumate din Diaconu + Hunor erai pe la 65%. Insa ati dat in el ca-n hotii de cai in loc sa sustineti un astfel de T2 si puteati sa dati in ei amadoi pe urma cat voiati de sa le mearga fulgii, ideea era sa nu mai intre psd in T2. Asta era semnalul pentru tara, nu puteam avea o schimbare mai clara de atat, ceva sa aduca la vot din aia 7-8 mil care lipsesc de la vot in mod constant. Pentru ca la fel ca de fiecare data, psd are intreg electoratul coagulat in spatele unui singur candidat, in timp ce in mod miraculos pe dreapta apar inca inca 2-3 candidati fantoma, care faramiteaza votul. Si uite asa psd-ului ii iese de fiecare data miscarea asta, sa nu-mi spui ca Hunor chiar credea ca iese presedinte cu 5% voturile udmr-ului, Paleologu a declarat chiar el ca intra doar sa ia din voturile dreptei. Plus ca si voi doi i-ati facut sarcina si mai usoara , iar acum v-ati trezit ca hopa, e posibil sa avem un nou record de prezenta , gen 2016. Asa ca daca dupa T2 vom avea prima femeie motostivuitor, premier si mai apoi presedinte, sa stiti ca in 2016 va mai puteati uita in oglinda si sa va spuneti "cred ca nu am facut destul sa mobilizez electoratul" , acum o sa va puteti uita linistit in oglinda si sa va spuneti "de data asta cred ca am pus umarul serios la acest rezultat". Sper sa dormiti bine. Si Moise daca tot mergi la conferinta/dezbatere, te rog intreaba-l pe dn. Iohanis "De ce nu ati iesit dumneavoastra sa pronuntati demiterea lui LCK si ati ales varianta aceea ... nebarbateasca sa o demiteti. Daca nu ati ales sa o aparati atunci pe ea, cum sa va mai cred eu ca veti face ceva pentru mine un cetatean anonim." "La treaba" !
Vl IP
Vl IP - Acum 3 ore
Am stat 8 ore la coada la Stuttgart sa nu iasa Ponta. La ce atitudine lasa are Iohannis,nu mai pierd nici 5 minute. E prima oara cand nu mai votez si nici nu mai imi pasa. Ar trebui sa aleg intre o analfabeta si un pampalau fricos.
Barbu Natanael
Barbu Natanael - Acum 3 ore
Ași AVEA MULTE de SPUS... DAR mă rezum DOAR LA două cuminte..BRAVO MOISE
Miron Alexandru
Miron Alexandru - Acum 3 ore
sa.mi bag pula in familia lui guran,in tot neamu lui de mincinosi si impostori.asa zisul jurnalist,care acopera psd.ul de cate ori are ocazia..fiu de caini comunisti,educat dupa modelul rusiei,cu bataie si frica..sa ne cacam toti romanii ce vor un viitor mai bun in tara,pe farfuriile familiei tale urata rasa de asa zis jurnalist si om
Ion Nelulac
Ion Nelulac - Acum 4 ore
rahati cu ochi manipulatori de creiere lipsa
Mihaela Ghelase
Mihaela Ghelase - Acum 4 ore
Bravo Inna, succes in continuare😘
florea ionut berechet
florea ionut berechet - Acum 4 ore
CE FACE IOHANIS E MAI MULT DECAT O DEZBATERE!!! SE LASA INTREBAT DE PRESA DAR VOI CEI DE LA TV SI RADIO MANIPULATI POPULATIA DE 30 DE ANI!! SA VA FIE RUSINE DIGI!!
Loredana Stratulat
Loredana Stratulat - Acum 4 ore
Nu abandonati.... Avem nevoie de dumneavoastra...
Taz Tazzy
Taz Tazzy - Acum 4 ore
Domnule Guran, va apreciez foarte mult. Dar folositi, va rog, corect, timpul verbal "mai mult ca perfectul" ..."gandiseRAm"
Lucian Bumb
Lucian Bumb - Acum 4 ore
Oare cand voi vota pe cineva care merita? Oare cand vom avem un politician care sa inspire incredere, care sa-mi castige votul pe bune? Eu nu o vreau pe "proasta satului" dar nici nu pot sa votez un NESIMTIT !!! un ..., imi pare rau, dar nu mai pot!!!
florea ionut berechet
florea ionut berechet - Acum 4 ore
DE CE NU DEZBATETI SUBIECTUL CASEI LUI DANCILA???
Ana Maria Dragan
Ana Maria Dragan - Acum 4 ore
O iubesc❤️
Grozavu Sidonia
Grozavu Sidonia - Acum 4 ore
Dacă ar face grevă și jurnaliștii? Să nu meargă niciunul. Dacă săptămâna asta n-ar mai transmite nimic despre candidați?
xx x
xx x - Acum 4 ore
Feministele sunt cea mai joasă speță a oamenilor. Iar Dăncilă face parte din așa ceva
Laur Victor
Laur Victor - Acum 4 ore
Sper ca rezultatul dezbaterilor voastre mai mult ori mai putin teoretice si principiale sa nu faca sa o avem comandant suprem al tarii pe ,,neconflictuala,, asta . La ce avem in jur ne papa astia cu fulgi cu tot ...
Second Account
Second Account - Acum 4 ore
Eu zic că USL-ul și-a făcut calculele. Eu votez. Anti Iohannis prin anularea votului. Nu mă lasă inima să votez Ciuma Roșie, dar Iohannis chiar ar merita asta.
Cristian A
Cristian A - Acum 5 ore
De acord!
Ash
Ash - Acum 5 ore
Nu mai intrati in propaganda presei. Mai toate canalele de tv si radio se invart in jurul cozii aratand cu degetul in dreapta cand cei care incercau sa ne fure dreptul la libertate sunt in stanga. Ganditi si singuri , cine are de castigat ? Pai Viorica bineinteles , deoarece cu cat conving cei de sus mai multi ca voi sa boicoteze votul, cu atat voturile lui Dancila vor conta mai mult. Problema presei este ca nu mai e libera de mult, iar acum in special , se pot vedea toti care au de castigat din lucruri nestiute de noi. Oare asa am ajuns oameni buni ? Lasam pe altii sa gandeasca pentru noi din cauza ca spun altii ce e bine si ce e rau ? Vreti dezbatere ? uitati-va singuri ce "dezbatere" a avut Dancila cu Ponta la TV. Au vorbit unu peste altul de nu se mai intelegea nimic, Basescu a si plecat din emisiune probabil isi amintea de certurile cu Udrea. Televiziunile doresc pt rating si interese de "prieteni" , gen Ghita, Gusa, Andronic, Voiculescu s.a.m.d. Oameni buni , mergeti la vot. Lasati oamenii presei sa vorbeasca ca e singura treaba care o au , cu asta isi castiga painea. Mergeti la vot, decenii nu am avut drept de vot ca sa ne aruncam dreptul la gunoi pentru ce ? pentru cine ? Oricare ar fi apartenenta dvs politica , mergeti la vot.
dado rina
dado rina - Acum 5 ore
Va fi votat din scărbă pentru tot ce se întâmplă în această țară el nu și a luat nici un angajament față de țară, obligați să votăm iarăși pe el.
shorinryu2008
shorinryu2008 - Acum 5 ore
In 2016 am avut cu greu o dezbatere iar in 2019 nu vom avea. Daca in 2024 candidatul stangii va fi in situatia lui Iohannis, cu ce drept vom cere noi atunci dezbatere? Dezbaterea e un drept democratic pentru care ar trebui sa ne luptam. Iohannis e net superior la toate categoriile de discutie si ar castiga dezbaterea si alegerile cu foarte mult in fata lui Dancila. Cu toate astea, refuza. De ce face asta?
Cristian A
Cristian A - Acum 5 ore
Sper ca accentu asta pus pe dezbaterea asta sa nu ne duca in epoca de dictatura urmatoare PSD. Tara arde si dumneavoastra domnilor va credeti intr o democratie matura in care sa facem o dezbatere intre 2 candidati capabili si in care poporul iese la vot masiv si responsabil. Luati o pauza si mai analizati unde am fost unde suntem si ce vrem! Offff
cabbar yukselay
cabbar yukselay - Acum 5 ore
va felicit aveti dreptate in toate emisiunile dvs.
Alex Vulpanovici
Alex Vulpanovici - Acum 5 ore
Domnul Iohannis crede ca vom vota din nou raul cel mai mic, si nu se oboseste sa ne convinga deloc. Wrong! A 2-a oara nu-l mai votez, pt ca nu-mi place si nici macar nu pare ca ii pasa.
Universitas Valachorum
Universitas Valachorum - Acum 5 ore
Incepand de marti se instaureaza, dictatura. Asta nu e democratie, e surogat.
babanovac0232
babanovac0232 - Acum 5 ore
Totusi, de ce se straduieste atat de mult Iohannis sa fie de nevotat? Chiar se bazeaza atat de mult ca ne va fi atat de scarba/teama de candidatul PSD incat sa il votam neconditionat? Cum il putem sanctiona pe Iohannis daca suntem obligati sa punem stampila pe el, premiidu-l cu cea mai inalta functie in stat?
Anca AS
Anca AS - Acum 6 ore
E simplu. Johannis ne determină sa nu mergem la vot. Își este extrem de auto-suficient.
Universitas Valachorum
Universitas Valachorum - Acum 6 ore
Eu anulez votul, intre un spagar si o incompetenta nu am varianta de vot.
babanovac0232
babanovac0232 - Acum 6 ore
Domnul Guran s-a vandut rusilor!!! Azi l-a mentionat de doua ori pe acest Kycoff!!! S-o fi afiliat Moise Guran la Vocea Rusiei? Face jocurile lui Putin? E acum dughinist? E foarte suspecta aceasta invocare a unui nume rusesc la ore de maxima audienta! Patriotii romani ar trebui sa stea cu ochii pe Guran si tradatorii de tara cu care se inconjoara!
alter we
alter we - Acum 6 ore
Si eu il invit pe domnul Iohanis sa vada cum o sa-mi anulez votul. Nu voi vota niciodata mafia PSD, dar cu siguranta el nu ma reprezinta.
olivier pascal
olivier pascal - Acum 6 ore
Vorbesti de geaba ca in tara voasta e bocu de analfabeti
alter we
alter we - Acum 6 ore
Putem sa trecem in constitutie si ca ANAF trebuie sa-si faca treaba. Incepand cu verificarea averilor politicienilor si terminand cu multinationalele? Nu? Asa ma gandeam si eu
Daniel Stroe
Daniel Stroe - Acum 6 ore
Moise Guran un Securist Imputit care se activeaza din cand in cand, de exemplu : mai ales atunci cand a facut un spam cu stiri false( el spune ca sa defectat serverul , de fapt el incerca sistemul, sa vada prostii cum reactioneaza) ,un Jeg de om ! Jos Comunismu !
Thick SunRoof
Thick SunRoof - Acum 7 ore
Ar trebui scris in constitutie
Loredana Stratulat
Loredana Stratulat - Acum 7 ore
Sintem in UNIUNEA EUROPEANA.... SI IMPRASTIATI IN TOATA LUMEA.. Nu putem sa raminem indiferenti... Doar ca sa nu deranjam pe cei care Traiesc bine in ROMANIA.... DACA NE PASTE O CATASTROFA... NU AI SPITALE.... PERSONAL.... MUNCITORI PREPARATI... ETC. DRAGI POLITICI.... VIN GENERATIILE VIITOARE.... VOI EDUCATI ACESTE PERSOANE.... TOTUL SE PLATESTE IN VIATA..... NU DUPA CU RAIU SI IADU
Minel Marian Măncilă
Minel Marian Măncilă - Acum 7 ore
Verde crud de adevărat, realist şi punctul pe I .10 dl.Moise. Oare de ce o altă lume nu acceptă, nu vrea acestă realitate, care cu siguranță ne va costa în timp şi sigur se va plăti cu vârf şi îndesat.
Florin Oltean
Florin Oltean - Acum 7 ore
Usr a pierdut din cauza atitudinii superioare si dispretuitoare de dupa alegeriile Europarlamentare.(si lumea i-a taxat) plus... s-a simtit o slaba colaborare intre alianta usr+( declaratii contradictorii gen noi nu vrem guvernare noi vrem guvernare noi vrem anticipate...etc) cel putin in mare parte de pe grupurile fb si wats up asta ne-a ghidat spre iohanis...raul mai putin (decat psd).
Dan TAU
Dan TAU - Acum 7 ore
Democratia originala Democratia Mafiei la nivel de stat
Dan TAU
Dan TAU - Acum 7 ore
Traisca Mafia si Coruptia..Traiasca Caracatita de stat crima organizata si terorismul la nivel de stat..Traiasca regimul Sistemul postdecembrist..
Ari Daniel
Ari Daniel - Acum 7 ore
Pai Crestinismul invata mantuirea universala intr-un final.. asa ca orice e posibil.
Merchan Tier
Merchan Tier - Acum 7 ore
Eu nu cred
Incra Mant
Incra Mant - Acum 7 ore
Viorica presedinte si Dragnea premier. Asta meritati daca inca va intrebati cu cine sa votam sau daca va mai trebuie dezbateri sau alte behaieli.
Vasilica enea
Vasilica enea - Acum 8 ore
Moise, Moise nu mai manipula oamenii cum vrei tu . Tot Iohannis va iesi presedinte.
Dan TAU
Dan TAU - Acum 8 ore
39.05 compatriotul Bogdan..se fura,evazioneaza, delapideaza, corupe..CU ajutorul sprijinul bancilor, bancherilor.masoneria..mafia mare the big one..este la BNR..
Dan TAU
Dan TAU - Acum 8 ore
Traiasca Republica Mafiotilor si Coruptilor..30 de ani trei decenii de democratie fanariot-mafiota..we Mafie si Coruptie la nivel de stat..
indiox77
indiox77 - Acum 9 ore
Cand aud ca,Clujul e un oras senzational atunci ma apuca greata.Clujul e un oras de rahat,cu circulatie de rahat si un cretin primar.Un sclav marca PDL, un tampit care a pus bazele distrugerii acestei tari.
Crina Bo
Crina Bo - Acum 10 ore
Esca e o suspectă
Iordachi Sandel
Iordachi Sandel - Acum 10 ore
SUPERB ,O FATĂ SIMPLĂ ȘI SINCERĂ CARE A AJUNS UN SUPER STAR !!! ASCULT MUZICA TA SI ÎMI PLACE FOARTE MULT !!! SI EMISIUNEA ESTE DE FOARTE BUN GUST DOAMNA ESCA , SUCCES IN CONTINUARE !!!
morosan valentin
morosan valentin - Acum 11 ore
ca si irina rimes...si aia s-a cuplat cu tipul ala care a lansat-o si pe urma i-a dat cu piciorul...women
Luminita Bahneanu
Luminita Bahneanu - Acum 11 ore
Imi amintesc o piesa de teatru se numea"cu mazta in sac"am ras de m-am prapadit atunci era in anul 1985 ,esti un super actor
Eremia Marilena
Eremia Marilena - Acum 11 ore
Are multe goluri de memorie... Nu impresionează în mod special 😏
Calin Horatiu
Calin Horatiu - Acum 13 ore
inca mai stie omu :)) la o astfel de trupa sa mergeti la concert...live curat.
Alina Baciu
Alina Baciu - Acum 14 ore
Se exprima, destul de greu!
EDS_2018
EDS_2018 - Acum 14 ore
Nu era nevoie de o asemenea emisiune degeaba. Pe 24 se voteaza anti-PSD! S-a inteles?
Andreea Zachia
Andreea Zachia - Acum 14 ore
Sunt atatea si atatea cazuri in care sarcinile sunt complicate,la fel si nasterile. Nu stiu cat constientizeaza femeile norocoase precum Ela ce privilegiu au avut cu asa sarcini si nasteri usoare. Si nu,nu tine deloc doar de "gandirea pozitiva". E foarte bine ca transmiteti mesaje de incurajare,dar realitatea nu e roz pentru toti.
Bebe Prigoci
Bebe Prigoci - Acum 15 ore
Cu fiecare nou ministru al educatiei parem ca inventam apa calda! Intrebare: DE CE nurse porneste de la Legea Educatiei din din 2011 facuta pe cercetari de oameni specializati???? Dar care a fost ciuntita cu 90 de OG date de Andronescu????? De ce un e intrebat dl. Funeriu care a last ceva bun in mandatul sau de ministru al educatiei???? Aceasta doamna aleasa acum ministru nu prea imi inspira incredere....mai mult vorbeste despre ce este in sistem, lucruri cunoscute....in loc sa arate SOLUTII corecte! DE CE nu se ia un sistem din alte tari , ce. Finlanda in loc sa ne zbatem aici ca pestele pe uscat pe seama copiilor, pe care ii facem sa se gandeasca din ce in ce mai mult la plecare din tara???? In multe tari Lee ii incep scoala dupa ora 9 pentru caceasul lor biologic asa functioneaza!!!!Treziti-va din amortirea vorbelor goale pana nu pierdem si oamenii si limba!!!!!! Felicitari doamna Alice Iacobescu pentru ca sinteti incisiva cu invitatii!!! Asa se face journalism!!!!!
Stefan A
Stefan A - Acum 15 ore
Andreea cu cât mă uit mai mult la emisiunile tale cu atât îmi eşti mai simpatică, ca si om. Doar de la ştiri îmi erai f antipatică şi te vedeam f arogantă . Felicitari pt modul cum faci emisiunile şi pt cum abordezi fiecare invitat în parte ! Cât despre cei 2 invitați de azi ce să zic par f de gaşcă şi sunt super amuzanți.
bronto zaur
bronto zaur - Acum 16 ore
Incredibil cata prostie poate exista in societatea romaneasca, la oameni de la care ai pretentii !!!! Sa-ti anulezi votul cand candideaza dancila este esenta prostiei, lasitatii, indiferentei, pe scurt raul absolut prin sustinerea mafiei psd !!!
spruceguitar
spruceguitar - Acum 17 ore
Viorica si Viorel ..... 🤣 The Beautiful Losers from 2019 and 2014 🙈 Ar trebui sa avem o balada de la Divertis intitulata “Viorel & Viorica Eternal Losers“
Marinela Codruta
Marinela Codruta - Acum 17 ore
O FIGURA DE STIIIIILLLL!!!!!!!!
Mihai Vale
Mihai Vale - Acum 17 ore
Iohanis: Pro: nu te faci de ras cu el, are prezenta, bine vazut de americani. Contra: case luate prin misculatii si acte false de el si sotia lui (instanta a zis-o), deci penali amandoi (mai si vorbea de penali in functii); servicii secrete la mana - concurenta eliminata; a sustinut PNL; are atitudine de dulap; i-a acceptat pe Dancila si pe boschetarii din psd; a sustinit tot felul de organizatii sasesti si nemtesti pe la Sibiu sifonand bani din buget catre ei; nu a recunoscut/lamurit treaba cu vanzarea de copii; nu cauta dialog cu nimeni (institutii, oameni etc); e las (nu vrea dezbateri - stiu ca pierde!, nu vine in multime); stalceste limba romana cu aroganta; se comporta ca un tătel; pozeaza la mishto cu alti lideri ai planetei; ioc vize, ioc senghen (lipsa de comunicare cu guvernul - pune mai presus interesul propriu politic decat interesul cetatenilor) etc. Realizari: ? Dancila: Pro: ?! Contra: analfabetă, țață, e din psd (șpârle, coruptie, nepotisme), si-a batut joc de buget, a taiat investitiile, a sifonat bani catre anumiti..., a ingrasat porcimea mulgand prostimea. Realizari: pensii marite. nu zic de salarii si alte lucruri pentru ca salariul trebuie decis de capabilitatile si realizarile profesionale ale fiecaruia in parte, nu de guvern. El se negociaza intre angajator si angajat, pornind de la utilitatea angajatului in piata (intr-o piata economica sanatoasa). IAR pensionarii nu mai pot decide cuantumul pensiei. L-au decis deja cand munceau si orice plus acum e binevenit. Batranii trebuie respectati. Accept sa platesc taxe in plus pentru pensii. Rezulta: eu nu votez (nu imi place de nici unul). Culmea e ca amandoi sunt profesori... in ce hal o fi scoala in Romania oare?